Yhtiöstämme

Autoks on nykyaikainen, palveluun panostava autokorjaamo hyvien liikenneyhteyksien päässä Malmilla. Korjaamme kaikki yleisimmät henkilö- ja pakettiautot ja kevyet kuorma-autot. Nopeasti ja luotettavasti. Meillä onnistuvat kaikkien automerkkien vaativimmatkin huollot ja korjaukset. Täydellisen lopputuloksen takaa kokenut henkilökunta sekä monipuolinen asiantuntemus ja osaaminen. Laadukkaat laitteistot ja peräti 10 nosturipaikkaa takaavat, että jonoja ei synny ja työt valmistuvat aina ajallaan. Kunnioitamme jokaista asiakasta ja autoa yksilöinä, jotka ansaitsevat vain parasta. Käytämme aina juuri sinun autoosi parhaita alkuperäisosia tai niiden laatua vastaavia osia, huoltotarvikkeita ja valmistajan ohjeistamia huolto-ohjelmia. 

Autoks Finland Oy:n ydinosaamista on kolaroitujen ajoneuvojen kunnostus ja maalaus. Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa ja käytämme vahinkoarvioinnissa WinCabas-ohjelmaa. WinCabas on vakuutusyhtiöiden ja korjaamojen käyttämä ohjelma, jolla varmistetaan luotettava kustannusarvio: sen avulla korjauslupa saadaan nopeasti ja korjaustyö pääsee alkuun minimiajassa.

Korjauspalvelujen lisäksi tarjoamme monipuolisesti myös muita autokorjaamopalveluita. Niihin kuuluvat sekä tavanomaiset huollot (öljynvaihto, alustan korjaus, renkaiden vaihto) että vaativammatkin työt, esimerkiksi

autodiagnostiikka, moottoreiden remontti tai vaihto, tuulilasien vaihto, vaihteistojen huolto ja korjaus, jne. Huollamme ja korjaamme 20 vuoden kokemuksella kaikki yleisimmät automerkit ja -mallit uusimmilla työvälineillä ja -menetelmillä.

Palveluihimme kuuluu myös BG Service Center autoilijoille, jotka vaativat tavanomaista laadukkaampaa huoltopalvelua. Pääsääntöisesti aidoilla korkealaatuisilla BG-tuotteilla tehtävät huoltopalvelut pidentävät autosi tekniikan huolto- ja korjausvälejä. BG Service Centeristä saat mm. erilaiset automaattilaatikoiden pesut, moottoreiden sisäpesut, imusarjojen puhdistukset ja DPF-suodattimien pesut kemikaaleilla. Vaadi autollesi parasta –valitse BG Service Center!

Toimimme aina ammattilaisen ottein: sinun tyytyväisyytesi asiakkaanamme on kunnia-asiamme. Haluamme asiakaspalvelumme olevan huippuluokka. Autoks antaa aina asiantuntevat neuvot: saat oivalliset ohjeet ja pätevät vinkit, kuinka pidät autostasi entistäkin parempaa huolta, lisäät iloisia ajokilometrejä tai kuinka korjaat yllättäen ilmenneen pikkuvian. 

Autoks on aina apunasi – ota yhteyttä vaikka saman tien!